Angel Prayers: Praying to Archangel Barachiel

Bidden om hulp van Barachiel, Angel of Blessings

Barachiël, engel van zegeningen, ik dank God dat hij je een genereus kanaal heeft gemaakt waardoor God vele zegeningen in de levens van mensen giet. Alstublieft bid voor God voor mij , vraag God om mij te zegenen op alle gebieden van mijn leven - van mijn relaties met familie en vrienden tot mijn werk . Geef me succes in al mijn bezigheden die aansluiten bij Gods wil voor mij.

Leer mij om zegeningen vanuit een nauwkeurig perspectief te begrijpen.

Als ik me voornamelijk concentreer op de zegeningen die ik God door God wil geven, kan mijn perspectief op God vervormd raken, waardoor ik mijn kijk op hem verkleind tot slechts een kosmische automaat die zegeningen afgeeft als ik ze door mijn gebeden bestel. Laat me zien hoe ik God relationeel kan benaderen in plaats van transactionele. Help me me te concentreren op God zelf - de Gever - in plaats van de geschenken die God mij kan geven. Herinner me eraan dat de ultieme zegen een relatie met God is. Moedig me aan om mijn relatie met God - mijn liefhebbende Vader in de hemel - mijn topprioriteit te maken en mijn dagelijkse beslissingen te baseren op wat me dichter bij God zal helpen worden.

Als ik hoop op een specifiek soort zegen in mijn leven, herinner me eraan om erover te bidden. Voorbede in gebed voor mij met God voor elke specifieke zegen waarvoor ik bid, en vraag dat God op mijn gebeden reageert door de zegeningen in mijn leven te sturen op het juiste moment en op de juiste manier. Als God ervoor kiest om mij geen zegen te geven die ik wil, help me dan om weg te gaan van woede en naar vrede, vertrouwend dat de God die mij heeft gemaakt weet wat het beste voor mij is.

Leid mijn denken om naar een andere zegening die God mij wel wil geven.

Help me de vele kleine maar belangrijke zegeningen die God voortdurend in mijn leven steekt te herkennen en waarderen. Moedig me aan met enkele tastbare tekenen van je aanwezigheid met mij nadat ik bid, zoals je handtekeningteken: rozenblaadjes die symbool staan ​​voor Gods zoete zegeningen die in mijn leven vallen.

Herinner me eraan om elke zegening die God me geeft te vieren en er ten volle van te genieten.

Bedankt voor je werk aan het leiden van de vele beschermengelen die zo zorgvuldig waken over mensen op aarde. Vraag mijn eigen beschermengel om mij zoveel zegeningen te geven als God wil dat ik elke dag geniet. Als ik hulp nodig heb van meer dan één beschermengel voor bescherming wanneer ik in gevaar ben, zorg dan dat er extra beschermengelen bij me komen in die situatie. Leer mij een hechte vriendschap te ontwikkelen met mijn belangrijkste beschermengel , zodat ik kan zien hoe de stem van die engel met mij communiceert en luister naar zijn of haar leiding , die me dichter bij God zal helpen worden en zal genieten van het best mogelijke leven. Herinner me er vaak aan dat beschermengelen op het werk zijn en alles opnemen wat ik denk te zeggen en te doen voor een uitgebreid verslag van mijn leven dat zal worden beoordeeld als ik sterf . Moedig me aan om elke dag de beste, meest liefdevolle keuzes te maken, zodat ik een zegen voor anderen kan zijn en een positieve, trouwe erfenis kan opbouwen.

Help me om Gods zegeningen te genieten en mijn dankbaarheid voor die zegeningen te tonen door God en andere mensen goed lief te hebben. Amen.